2011. január 24., hétfő

2011

Jövőre elpusztul a világ? Csak eszembe jutott a Maják üzenete. :)

Szóval azt mondják, hogy ahogy az első napot töltöd az új évben, olyan lesz az összes többi. Hát nézzük csak...de végülis mikortól kell ezt nézni? Éjféltől? vagy csak reggeltől? vagy csak onnantól, amikor felébredtünk először? és aki nem is feküdt le?
Más megközelítés: jól éreztük magunkat, kellemes társaságban voltunk, és jól szórakoztunk. Jókat nevettünk és ettünk :) Aztán hulla fáradtan utaztunk, alig vártuk, hogy végre otthon legyünk és belezuhanjunk az ágyunkba. Így is lett. :) Ébredés után farkaséhség, így jött a King, a Burger King. Megtömte bendőnket, és lehunyta szemünket. Vasárnap még nyűglődés, ennyi alvás még nem elég. A hétfő az már szinte mindenkinek ugyanaz: Munka
Nekünk eddig jól alakul az év......vagyis Ferinek van egy kis-nagy foggondja, amitől ő talán ezt annyira nem osztaná. Viszont olyan szempontból nézve, hogy eddig szinte mindig főztem/tünk, ezt a hétvégét kivéve mindig sütöttem valamit, és rend van, és együtt vagyunk, és szeretjük egymást, segítjük egymást, a virágok virágoznak, és szépen nőnek, megvoltak a séták is, a mozizás is, úgy érzem, hogy nagyszerű egyensúlyban vagyunk. Csak így tovább! :)